Aura

Monitoratge remot sense contacte de constants vitals en pacients amb Ictus i Lesió Medul·lar per ajudar en el procés de neurorehabilitació
Remote contacless health monitoring in Stroke and Spinal cord injury patients to help in the neurorehabilitation process.

Objectius

El projecte AURA té com a objectiu utilitzar la tecnologia de detecció de fisiologia per radiofreqüència per desenvolupar un servei d’Internet de les Coses Mèdiques (IoMT) destinat a el monitoratge remot de la salut amb aplicació clínica directa. Integra tècniques avançades de processament de senyals respiratoris i cardíacs juntament amb models innovadors d’intel·ligència artificial per dur a terme un estudi clínic de prova de concepte. L’objectiu final és millorar el monitoratge de forma objectiva i personalitzada de la salut, específicament per a individus amb discapacitats neuromotores, com ara accidents cerebrovasculars i lesions de la medul·la espinal.

Rol de NVISION

NVISION lidera el projecte aportant la seva experiència a la recerca de la plataforma de salut Digital IoMT, models d’intel·ligència artificial i coneixements en noves tecnologies de fisiologia sense contacte.

AURA flow

Ministerio de Ciencia e Innovación - UE - Agencia Estatal de Investigación

Ministeri de Ciència i Innovació, Agencia Estatal d’Investigació, i NextGenerationEU.