DIGIBAT NCL

DIGIBAT es proposa un sistema de gestió de bateries de nova generació combinant els més recents avenços en tecnologia de sensors, connectivitat i modelatge

La recerca té el punt central en la gestió i tractament de les dades recollides de la bateria per millorar-ne la operació en base a algoritmes avançats. L’aplicació d’entorns digitals combinats amb sistemes d’intel·ligència artificial proveirà d’una capacitat de gestió de la bateria molt superior als actuals.

Objectius

L’objectiu general del projecte DIGIBAT rau en la creació d’eines digitals avançades (bessons digitals) per a la monitorització, caracterització, i predicció de sistemes de bateries basades en Liti. Mitjançant l’us de tècniques de modelització, el besso digital serà capaç d’estimar l’estat de salut, identificar processos d’envelliment de cara a optimitzar les seves prestacions durant l’operació, i prolongar el seu cicle de vida per a aplicacions estacionàries i de mobilitat elèctrica.

Paper de NVISION

NVISION lidera tot el projecte i és el principal responsable del sistema de sensorització del sistema de bateries i del disseny i desenvolupament d’una plataforma IoT (datASSIST) i un bessó digital per gestionar sistemes de bateries basades en liti.

 

 

 

CDTI

Generalitat de Catalunya, Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ)