Generdis

Recerca sobre noves tecnologies fotovoltaiques, emmagatzematge d'energia i gestió energètica per a la generació distribuïda sota el paradigma de les comunitats energètiques

Orientat tant a establir les bases del coneixement de noves tecnologies com al desenvolupament de capacitats tecnològiques disruptives basades en algorísmica avançada, per permetre evolucionar cap a una generació distribuïda d’energia renovable més digitalitzada, eficient i assequible i sostenible.

​Objectius

L’objectiu principal és desenvolupar capacitats tecnològiques disruptives en el marc de les comunitats energètiques a través de: (1) el desenvolupament de solucions innovadores per a la gestió intel·ligent i optimitzada, flexibilitat de la demanda i suport a la operació segura del sistema elèctric; (2) recerca en tecnologies d’emmagatzematge innovadores, flexibles i eficients; i (3) millora en l’aprofitament de superfícies disponibles mitjançant fotovoltaica integrada en edificis.

Paper de NVISION

NVISION es fa càrrec de la recerca en modelatge i caracterització de noves tecnologies de bateries de flux amb baixa dependència de materials crítics. A més, serà responsable de la generació de bessons digitals per a aquestes bateries, contribuint així al desenvolupament de models avançats i l’optimització del seu rendiment.

 

Finançat per la Unió Europea, el govern d’Espanya i el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial E.P.E. (CDTI), en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.