SoÑAMoS

Solucions i arquitectures microelectròniques en format d'ASIC, basades en acceleradors HW optimitzats per a aplicacions de IoT.

Objectius

Desenvolupar i implementar una plataforma de processament IoT basada en RISC-V per a aplicacions de salut digital, optimitzada en termes de baix consum i alt rendiment. Això inclou el desenvolupament d’acceleradors HW, algoritmes avançats i noves tecnologies d’encapsulament. A més, s’investigaran eines EDA basades en Intel·ligència Artificial per al co-disseny HW/SW, reduint els temps de desenvolupament i prova. Finalment, es durà a terme l’experimentació industrial per optimitzar aplicacions d’Edge Computing en l’àmbit de la salut digital.

Rol de NVISION

Investigar les necessitats d’alta computació a l’Edge, amb un enfocament en algoritmes d’intel·ligència artificial en diversos sectors, especialment en salut digital. S’establirà una arquitectura de computació òptima per accelerar operacions crítiques a l’Edge, basada en RISC-V i amb acceleradors per a xarxes DNN, implementats a nivell de xip per integrar-se en RISC-V o funcionar de manera independent.

 

Ministerio de Ciencia e Innovación - UE - Agencia Estatal de Investigación

Finançat per la UE, Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia del Ministerio de Ciencia e Innovación i Agencia Estatal de Investigación.